Main Menu

Filters

IKU Mobile

12 products

Showing 1 - 12 of 12 products

Showing 1 - 12 of 12 products
View
Save 23%
IKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Ocean Teal - MoreShopping - IKU Mobile - IKUIKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Ocean Teal - MoreShopping - IKU Mobile - IKU
IKU IKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Ocean Teal
Sale priceEGP 3,449 Regular priceEGP 4,500
Save 23%
IKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Pacific Teal - MoreShopping - IKU Mobile - IKUIKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Pacific Teal - MoreShopping - IKU Mobile - IKU
IKU IKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Pacific Teal
Sale priceEGP 3,449 Regular priceEGP 4,500
Save 18%
IKU X5 64GB, 4GB RAM, 4G, 5500mAh - Maroon Red - MoreShopping - Smart Phones - IKUIKU X5 64GB, 4GB RAM, 4G, 5500mAh - Maroon Red - MoreShopping - Smart Phones - IKU
IKU IKU X5 64GB, 4GB RAM, 4G, 5500mAh - Maroon Red
Sale priceEGP 4,099 Regular priceEGP 4,999
Save 9%
IKU A12 Dual SIM, 64GB Memory, 4GB RAM - Twilight Blue - MoreShopping - IKU Mobile - IKUIKU A12 Dual SIM, 64GB Memory, 4GB RAM - Twilight Blue - MoreShopping - IKU Mobile - IKU
IKU IKU A12 Dual SIM, 64GB Memory, 4GB RAM - Twilight Blue
Sale priceEGP 4,099 Regular priceEGP 4,500
IKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Slate Grey - MoreShopping - Smart Phones - IKUIKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Slate Grey - MoreShopping - Smart Phones - IKU
Save 22%
IKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Dark Green - MoreShopping - Smart Phones - IKUIKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Dark Green - MoreShopping - Smart Phones - IKU
IKU IKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Dark Green
Sale priceEGP 2,499 Regular priceEGP 3,199
Save 24%
IKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Dark Blue - MoreShopping - Smart Phones - IKUIKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Dark Blue - MoreShopping - Smart Phones - IKU
IKU IKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Dark Blue
Sale priceEGP 2,499 Regular priceEGP 3,299
IKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Gold - MoreShopping - Smart Phones - IKUIKU A6 2022, 32GB, 1GB RAM, 2000mAh - Gold - MoreShopping - Smart Phones - IKU
Save 18%
IKU X5 64GB, 4GB RAM, 4G, 5500mAh - Forest Green - MoreShopping - Smart Phones - IKUIKU X5 64GB, 4GB RAM, 4G, 5500mAh - Forest Green - MoreShopping - Smart Phones - IKU
IKU IKU X5 64GB, 4GB RAM, 4G, 5500mAh - Forest Green
Sale priceEGP 4,099 Regular priceEGP 5,000
Save 28%
IKU Mobile A45 32GB, 3GB RAM - Olive Green - MoreShopping - IKU Mobile - IKUIKU Mobile A45 32GB, 3GB RAM - Olive Green - MoreShopping - IKU Mobile - IKU
IKU IKU Mobile A45 32GB, 3GB RAM - Olive Green
Sale priceEGP 2,899 Regular priceEGP 3,999
Save 23%
IKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Slate Grey - MoreShopping - IKU Mobile - IKUIKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Slate Grey - MoreShopping - IKU Mobile - IKU
IKU IKU Mobile X4 64GB, 4GB RAM - Slate Grey
Sale priceEGP 3,449 Regular priceEGP 4,500
Save 36%
IKU Mobile A45 32GB, 3GB RAM - Dark Blue - MoreShopping - IKU Mobile - IKUIKU Mobile A45 32GB, 3GB RAM - Dark Blue - MoreShopping - IKU Mobile - IKU
IKU IKU Mobile A45 32GB, 3GB RAM - Dark Blue
Sale priceEGP 2,899 Regular priceEGP 4,500

Recently viewed